Nieuw:ActivInspire!

ActivInspire flpDe volgende generatie onderwijs- en leersoftware van Promethean is ontworpen om met verschillende interactieve whiteboards te werken, waardoor elk klaslokaal omgetoverd wordt tot een Activklaslokaal!
ActivInspire is één softwareoplossing voor meerdere platforms waarbij de functionaliteit van het bekroonde ActivPrimary en ActivStudio gecombineerd wordt en ActiVote en ActivExpression naadloos worden geïntegreerd.

Wilt u meer te weten komen over ActivInspire en de voordelen?

Welke versie moet ik kiezen?

Bestaande gebruikers.

Gratis upgrade naar ActivInspire Professional Edition in 2009.

• Ik heb een ActivPrimary- of ActivStudio-serienummer
  • Ik heb een ActivBoard of een ActivHub
  • Ik heb een nieuw ActivInspire-serienummer

Nieuwe gebruikers

Koop ActivInspire Professional Edition en download gratis een 60-daagse proefversie of Personal Edition.

• Ik wil Professional Edition kopen
  • Ik wil gratis een 60-daagse proefversie van Professional Edition
  • Ik wil de gratis Personal Edition

Selecteer Aanmelden of Registreren om de bovenstaande koppelingen in te schakelen

Gratis ActivInspire-cursussen

Free ActivInspire Courses Leer hoe u de basisfuncties van ActivInspire gebruikt door onze kennismakingscursussen voor nieuwe gebruikers online te volgen.

Klik hier voor ActivLearning

• Studio
  • Primary

Selecteer Aanmelden of Registreren om de bovenstaande koppelingen in te schakelen

ActivInspire

Top Tips Find out more about ActivInspire

ActivInspire Personal of Professional?

ActivInspire Personal or Professional? Gebruik de onderstaande tabellen om de eigenschappen en functionaliteit van ActivInspire Professional- en ActivInspire Personal-edities te vergelijken.

ActivInspire

Promethean Planet

Close [x]
Welcome
Take me to: